U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Creatief

Caps 4YOU

Maak je outfit compleet met een eigen 4YOU cap. Door de eindeloze mogelijkheden kan je jouw cap helemaal naar eigen wens maken.

150 stuks 9 - 10 weken 4 - 5 weken per stuk verpakt in polybag (optioneel)

Caps4YOU

Ga voor een stoer metalen buckle in plaats van een klittenbandsluiting of onderscheid je van de rest met een eigen design op de onderkant van de klep. Niets is te gek. Haal de designer in je naar boven en begin met ontwerpen!

Stap 1

Soort & kleur

Stap één begint met het kiezen van jouw soort cap. Je kan kiezen uit vier verschillende modellen. De turned cap heeft bijvoorbeeld geen naad aan de voorkant, waardoor hij uitermate geschikt is voor een bewerking op de voorkant van de cap. De promo cap is een goede keuze als het budget wat kleiner is, de high quality cap is daarentegen van uitstekende kwaliteit. De common cap zit daar tussenin en heeft daarmee een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Na de keuze voor de soort cap, kies je de kleur. Met maar liefst 14 verschillende kleuren zit er altijd een goede match voor je tussen!

Soort & kleur
Opties

Stap 2

Opties

En dan komt nu het allerleukste gedeelte: kiezen uit de eindeloze opties! Deze cap is werkelijk helemaal naar eigen wens te maken doordat bijna ieder gedeelte van de cap is aan te passen naar eigen stijl. Voeg een borduring toe, kies voor een woven label met je eigen logo/merk, verstel de cap met een metalen buckle in plaats van klittenband en ga zo maar door. Veel plezier!

Caps 4YOU

Ook deze unieke caps bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus
Ook deze unieke caps bestellen?

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status