U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Warmte

Mutsen 4YOU

Deze muts houdt je lekker warm tijdens de koude dagen en past daarnaast goed bij je outfit door zijn trendy uitstraling. Met de 7 verschillende bewerkingsmogelijkheden zit er altijd een optie tussen die bij je past.

250 stuks 9 - 10 weken 4 weken per stuk verpakt in polybag (optioneel)

Muts4YOU

Kies voor een stoer PU label of laat je merk of logo borduren op het item zelf. De muts is verkrijgbaar in maar liefst 14 verschillende kleuren voor zowel volwassenen als kinderen.

Stap 1

Soort en bewerking

Stel je unieke muts eenvoudig samen door slechts een paar stappen te doorlopen. Allereerst kies je jouw soort muts: ga voor model voor volwassenen of kinderen. Vervolgens kies je jouw bewerking. Je kan een merk of logo laten borduren op de muts, maar voor een extra luxe uitstraling kan je ook een label toevoegen waar het logo of merk op staat. PU, woven of satijn: het is allemaal mogelijk! Ook zijn de woven en satijnen labels verkrijgbaar in twee formaten. 

Soort en bewerking
Kleur

Stap 2

Kleur

Bij de tweede en tevens al meteen de laatste stap, kies je jouw favoriete kleur muts. Bij 250 tot 500 stuks heb je keuze uit maar liefst 14 verschillende kleuren. Toch een andere specifieke kleur in gedachten? Vanaf 500 stuks kan jij de muts bestellen in je eigen PMS kleur!

Mutsen 4YOU

Ook deze unieke mutsen bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus
Ook deze unieke mutsen bestellen?

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status