U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Cosy

Plaids 4YOU

Omhul jezelf in warmte met deze zachte polar fleece plaids! Perfect voor een koude winterdag of een lange, gezellige zomeravond in de buitenlucht. Laat je eigen logo bedrukken op het stijlvolle PU label aan de rand van de deken.

eigen ontwerp 100 stuks 4 weken bulk verpakt

Plaids4YOU

Met de keuze uit 9 verschillende kleuren plaids, zit er altijd een perfecte kleur tussen die matcht met jouw merk!

Formaat, PU-label & banderoll

Stap 1

Formaat, PU-label & banderoll

Kan jij niet wachten tot je jouw eigen warme plaid om je heen hebt geslagen? Goed nieuws: met slechts een paar eenvoudige stappen heb jij jouw deken klaar. Het formaat is alvast voor je gekozen, dus je kan meteen naar het PU label. Door middel van een blinddruk kan je jouw eigen merk of logo op de voor- en achterkant van het luxe label bedrukken. Beide zijden mogen hierbij verschillen. Vervolgens kan je helemaal je creativiteit kwijt bij het ontwerpen van je eigen banderoll. Met een eigen design maak je de verpakking van het plaid helemaal naar wens. Hulp nodig? Vraag het onze studio!

Stap 2

Kleur

Ben je klaar met de bedrukkingsmogelijkheden? Dan is het alleen nog een kwestie van kiezen voor de juiste kleur! Met 9 verschillende kleuren plaids zit er altijd een perfecte match voor je tussen. Klaar? Nog heel even wachten op de levering en dan zit jij er de komende tijd lekker warm bij!

Kleur
Ook deze unieke plaids bestellen?

Plaids 4YOU

Ook deze unieke plaids bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status