U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Bright

Reflecterende mutsen 4YOU

Combineer warmte en veiligheid met deze omslagmuts! Door het reflecterende garen blijf je goed zichtbaar in de schemering. De muts is verkrijgbaar voor zowel volwassenen als kinderen en is dus ideaal voor een avondwandeling of op de fiets naar school!

250 stuks 9-10 weken 4 weken per stuk verpakt in polybag (optie)

Mutsen4YOU

Kies voor een borduring met je eigen logo of laat je muts nog meer luxe uitstralen met één van de drie verschillende labels op de omslag.

Maat & label

Stap 1

Maat & label

Om jouw unieke reflecterende muts te creëren, kies je eerst jouw maat. Je hebt de keuze uit een model voor volwassenen of kinderen. Vervolgens kies je jouw soort bewerking voor je merk of logo. Naast een borduring op de muts zelf, kan je ook gaan voor een label. Onze woven en satijnen labels zijn verkrijbaar in groot en klein formaat, onze PU labels kan je bestellen in het bruin of zwart. 

Stap 2

Kleur

Bij de tweede stap kan je kiezen uit maar liefst 14 verschillende kleuren mutsen. Wil je toch liever een eigen PMS kleur uitzoeken? Dat is mogelijk vanaf 500 stuks! Let er wel op dat de kleur altijd iets zal afwijken door het reflecterende garen dat er doorheen zit geweven. 

Kleur
Ook deze unieke reflecterende mutsen bestellen?

Reflecterende Mutsen 4YOU

Ook deze unieke reflecterende mutsen bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status