U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Onderscheidend

Trainingsvesten 4YOU

Onderscheid jezelf van een tegenstander tijdens een sportwedstrijd of val op in het donker tijdens je training. Met deze trainingsvesten kan het allebei!

250 stuks 8 - 9 weken 4 - 5 weken Per stuk verpakt in polybag (optie)

Trainingsvest4YOU

Ga voor een geheel eigen design door middel van sublimatie of plaats jouw logo op één van de 11 kleuren vesten. Met de toevoeging van reflecterende banden zorg je voor extra veiligheid. Ready, set, go!

Stap 1

Opdruk, reflective tapes en sluiting

Creëer binnen no-time jouw unieke trainingsvest! Het enige dat je hoeft te doen, is een paar simpele stappen te doorlopen. Allereerst maak je een keuze in het type opdruk. Ga voor een allover sublimatie print, of kies voor een zeefdruk of full colour transfer van je logo. Met de toevoeging van reflective tapes zorg je voor extra veiligheid. Kies uit smal, breed en één of twee banden. Natuurlijk is het trainingsvest ook te verkrijgen zonder reflective tapes. Vervolgens maak je een keuze uit de drie verschillende sluitingen. 

Opdruk, reflective tapes en sluiting
Kleur vest

Stap 2

Kleur vest

Voor een zeefdruk of full colour transfer gekozen? Dan kan je kiezen uit 11 verschillende achtergrondkleuren. De neon geel versie is binnenkort ook verkrijgbaar in RPET variant! 

Stap 3

Optioneel

Bij de laatste stap kan je nog uit een tweetal opties kiezen om het trainingsvest de finishing touch te geven. Kies bijvoorbeeld uit vijf verschillende kleuren voor de piping of laat je eigen logo op het label drukken. Klaar? Super! Dan heb jij nu je eigen unieke trainingsvest ontworpen.

Optioneel
Ook deze unieke trainingsvesten bestellen?

Trainingsvesten 4YOU

Ook deze unieke trainingsvesten bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status