U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Sportive

T-shirts 4YOU

Kom van die bank af en begin je work-out goed met het dragen van een sportshirt 4YOU. Het cooldry polyester materiaal zorgt ervoor dat het shirt goed ademt en je lichaam op de juiste temperatuur blijft om blessures te voorkomen.

25 stuks 9 weken 5 weken per stuk verpakt in polybag (optie)

T-shirts4YOU

Kies je soort shirt, de lengte van je mouwen en maak je eigen allover design. In een paar eenvoudige stappen heb jij je eigen unieke sportshirt klaar en kan de work-out beginnen!

Stap 1

Type, maat en hals

Je bent slechts enkele simpele stappen verwijderd van een uniek en eigen T-shirt. Om te beginnen kies je jouw type shirt. Kies je voor korte mouwen? Bepaal dan of je een heren- of vrouwen T-shirt wil. Ga je voor warmte en kies je voor lange mouwen? Dan kan je meteen door naar het bepalen van je maat. Nadat je jouw maat hebt gekozen, kan je ook nog kiezen uit een ronde- of een V-hals. 

Type, maat en hals
Opdruk

Stap 2

Opdruk

Bij de tweede en tevens meteen laatste stap kies je jouw opdruk. Maak je eigen design of vraag hulp aan onze studio. Wij creƫren met liefde jouw unieke artwork! Door middel van sublimatie wordt je shirt all over en full colour bedrukt. Je hoeft alleen nog maar even op je order te wachten en dan ben jij helemaal klaar voor de work-out!

T-shirts 4YOU

Ook deze unieke T-shirts bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus
Ook deze unieke T-shirts bestellen?

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status