U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Laten we elkaar helpen

Corona Items

De hele wereld staat momenteel in het teken van Corona. Het is een pittige tijd, maar ook een tijd dat mensen met elkaar verbindt. In deze tijden is het belangrijk om elkaar verder te helpen. Met een collectie toepasselijke items willen wij verenigingen, clubs en andere maatschappelijke instellingen de mogelijkheid bieden om in deze lastige periode toch inkomsten te genereren. Onze speciale corona phonicons collectie biedt u deze mogelijkheid! Denk hierbij aan verkopen via sportclubs, marktkramen, kofferbakverkoop of via eigen webshop.

Stay Strong Donatie aan het Rode Kruis

Steun hierbij tweemaal het goede doel:

Voor ieder verkocht item doneert Araco 1 euro aan Het Rode Kruis. De opbrengst voor de maatschappelijke instellingen is vrij te bepalen.

Vragen? Neem contact op met uw accountmanager of vul onderstaand formulier in. Wij zijn nog steeds tijdens de reguliere openingstijden bereikbaar.

Minimale afname: 100 stuks - Combinaties tussen items mogelijk - 'Phonicons' is een geregistreerd merk waarvan Araco de licentierechten heeft en afdraagt.

Onze corona items

Corona items bestellen

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status