U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Mijn naam is Mart Hakkert en ben bedrijfsleider bij Araco. Dat houdt in dat ik dagelijks operationeel bezig ben met de gang van zaken binnen Araco. Makkelijker gezegd, alles na de verkooporder.

Waarom Araco?

Door het volgen van de studie Media Informatie en Communicatie aan het Saxion heb ik veel kennis opgedaan in digitalisering, marketing en processen. Door de hoge interesse heb Ik mezelf daarna verder ontwikkeld op het gebied van bedrijfskunde. Waarom ik bij Araco ben gaan werken is omdat er ruimte is voor eigen inbreng. Er wordt geluisterd naar ideeën en samen gewerkt om deze plannen naar een succes te laten leiden. Daarnaast hangt er een positieve en nuchtere sfeer binnen het bedrijf en is er altijd plek om je humor te testen. Het zijn bij Araco de collega’s die het werk leuk maken. Het samenwerken met verschillende achtergronden zorgt ervoor dat je elkaar beter leert kennen, we van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien als bedrijf. Samen als bedrijf kunnen we nieuwe uitdagingen aangaan en zorgen dat we op deze manier beleving creëren voor de klant van onze klant. Dit is dan ook mijn ambitie om samen met alle collega’s de organisatie verder te laten groeien en tegelijkertijd laagdrempelig te blijven. Op deze manier blijft Araco een plek waar klanten zich welkom voelen en onze collega’s zich thuis voelen.

Bedrijfsuitjes

Eerste impressie

Het moment wat ik nooit meer zal vergeten is de gezamenlijke reis naar Roemenië met het hele team. Ik had nog geen dag gewerkt en mocht gelijk mee. Ik heb nog nooit zo'n warm welkom ervaren. Het was een topweekend!

Pure Prom in Roemenië
Eerste impressie

Vragenrondje met Mart

Q: Wat is jouw favoriete sport?
A: Mijn favoriete sport is Formule 1, met natuurlijk Max Verstappen als favoriet!

Q: Waar kan je geen dag zonder?
A: Ik zou geen enkele dag zonder koffie kunnen, dus ik ben blij dat we bij Araco een goede koffieautomaat hebben met verse bonen.

Q: Waar kan iemand je wakker voor maken?
A: Je kan me wakker maken voor een goede barbecue sessie, om daarna natuurlijk te eten. Gezellig met vrienden of met onze collega's in de pauze op ons dakterras bij Araco.

Q: Wat is jouw favoriete item in de Araco shop?
A: Mijn favoriete item zal dan ook niet als verassing komen maar on PU schort (5260). Dat is een gaaf item waar alle bewerkingen goed op uitkomen en de eindresultaten voor onze klanten vaak prachtig zijn. Daarnaast is dit item natuurlijk mega handig voor tijdens het barbecueën!

Klik hier voor onze PU schorten!
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status