U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Gezichtsmaskers

De maatregelen zijn weer veranderd en vanaf 1 juni is het verplicht om gezichtsbescherming te dragen in het openbaar vervoer. Onderstaande opties geven je de mogelijkheid om hieraan te voldoen en tegelijkertijd je eigen stijl te behouden!

Let op: dit zijn geen medische gezichtsmaskers of persoonlijk beschermingsmiddelen.

Bescherm jezelf en anderen Eigen design mogelijk
Gezichtsmasker

Sublimatie

Gezichtsmasker

Van dit gezichtsmasker hebben we twee varianten. Het verschil zit in het materiaal. De één is gemaakt van 100% polyester, de ander is gemaakt van BeSo Fresh. Dit materiaal is double face: de ene zijde bestaat uit katoen, de andere zijde uit polyester met antibacteriële behandeling. Beide materialen zijn flexibel en ademen goed, waardoor het als erg comfortabel aanvoelt en een stuk minder benauwend is dan andere maskers. Met de toevoeging van een eigen design maak je er toch nog een moderne accessoire van! Wassen voor gebruik (60 graden).

Interesse? Vul onderstaand formulier in!

Sublimatie voorkant

Mondkapje

Deze mondkapjes hebben een speciaal vakje aan de binnenkant, waardoor de filters vervangen kunnen worden. Op die manier blijft het mondkapje keer op keer bruikbaar. De buitenkant kan worden voorzien voor een sublimatieprint, waardoor hij helemaal naar eigen stijl te ontwerpen is. Het is mogelijk om meer filters dan mondkapjes te bestellen.

Interesse? Vul onderstaand formulier in!

Mondkapje
Mondkapje

Blanco

Mondkapje

Deze mondkapjes zijn voorzien van maarliefst 3 verschillende type lagen die ervoor zorgen dat jij het virus niet verspreid, maar het virus ook niet kan inademen.

  • De eerste laag absorbeert vocht uit je adem
  • De tweede laag dient als een filter voor bacteriën tijdens het in- en uitademen 
  • De derde laag zorgt ervoor dat zo min mogelijk stofjes het masker binnen kunnen dringen. Deze buitenste laag is namelijk gemaakt van non-woven materiaal en biedt daardoor optimale bescherming.
Dankzij de aluminium neusbrug biedt het mondkapje een maximale pasvorm. 
 
Bekijk item hier

Zeefdruk (sublimatie op witte variant)

Multifunctionele Tube

Deze multifunctionele tube van van 45 x 24,5 cm is op verschillende manieren te gebruiken: als hoofdband, haarband of op één van de andere vier manieren. Maar in deze tijd kan hij natuurlijk het beste gebruikt worden als bescherming om je keel, mond en neus. Kies uit 8 verschillende kleuren en laat er je eigen logo of tekst op bedrukken met een zeefdruk. De witte variant is ook te voorzien van een sublimatieprint.

Interesse? Klik dan hier.

Bekijk item hier
Multifunctionele Tube
Multifunctionele Tube

Sublimatie - Lang

Multifunctionele Tube

Deze lange multifunctionele tube (50 x 24 cm) is een custom made item uit China. Met een full colour digitale sublimatieprint wordt hij helemaal naar eigen wens voor je gemaakt. De tubes worden hygiënisch per stuk verpakt in een polybag en hebben een standaard instructie inlay. 

Interesse? Vul onderstaand formulier in!

Sublimatie - Kort

Multifunctionele Tube

Deze tube is de korte versie van bovenstaand item. De afmetingen zijn in dit geval 25 x 24 centimeter. Door het halveren van de tube, wordt enkel je mond en neus afgeschermd en zit er niet overbodig veel stof om je hals tijdens de warmere dagen. 

Interesse? Vul onderstaand formulier in!

Multifunctionele Tube
Multifunctionele Tube

Blanco

Multifunctionele Tube

Ook deze tube heeft een afmeting van 30 x 24 centimeter. Hij is enkel in het zwart en wit verkrijgbaar en kan verder ook niet bedrukt worden. Deze tube is daardoor de goedkoopste optie van onze 4 soorten tubes. 

Bekijk item hier

Interesse of bestellen?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status