U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Brickstone

De Brickstone-artikelen zijn meer dan een standaardartikel. De kwaliteit en afwerking van de producten voldoen aan de hoogste standaard. Naast werkkleding voor professionals zoals schorten en veiligheidsvesten, heeft Brickstone ook een breed scala aan producten voor dagelijks werk, zoals theedoeken, keukendoeken en keukengerelateerd textiel.

DIN Certificering Snelle levering Diverse kleuren

Veiligheidsvest polyester - 4710

Ga voor veilig en val extra op in het donker met dit veiligheidshesje. Kan over je dikste winterjas of joggingpak worden gedragen. Gecertificeerd volgens EN 20471-normering en dus geschikt in Europese landen bij pech onderweg. Beschikbaar in de maten M en XL. Gemaakt van polyester.

Bekijk het product hier

Reflecterend veiligheidsvest V-vorm - 4755

Zorg voor een maximale bewegingsvrijheid met dit veiligheidsvest in v-vorm. Met de reflecterende strepen voor en achter ben je goed zichtbaar voor andere weggebruikers tijdens je training buiten. Het vest is verstelbaar door middel van klittenband aan de zijkanten.

Bekijk het product hier

Populaire Brickstone producten

Al onze merken

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status