U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Tijdelijk geen instelkosten!

Houd je hoofd warm deze winter met onze comfortabele, zachte mutsen. In combinatie met een stoer PU label zal de muts zeker niet misstaan bij je dagelijkse outfit. Nu tijdelijk zonder instelkosten voor een mooie blinddruk! De labels zijn verkrijgbaar in een rechthoekige- en ronde vorm. Beide varianten zijn te bestellen in zowel zwart als bruin.

Download de prijslijst hier

Een muts met PU label bestellen?

Nieuw met onze configurator? Bekijk deze video waarin duidelijk te zien is hoe je de mutsen met PU labels kan bestellen! Zoals je kan zien in de video is het belangrijk om de eerste optie met 'Print toevoegen' over te slaan. Bij de volgende stap zie je de PU labels tevoorschijn komen!

1450

Muts

1450

Deze populaire muts is gemaakt van 100% acryl, en is daarmee lekker warm voor de koude dagen. Verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Levertijd: 2 - 3 weken.

Bekijk het item hier

Thinsulate muts

1476

Dit artikel lijkt erg op de 1450, maar heeft voor extra luxe een voering gemaakt uit Thinsulate. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Levertijd: 2 - 3 weken

Bekijk het item hier
1476
1447

Reflecterende muts

1447

Deze muts houd je hoofd warm √©n zichtbaar dankzij de reflecterende garen. Enkel in zwart verkrijgbaar. Levertijd: 2 - 3 weken

Bekijk het item hier
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status