Vacatures

Araco International heeft de ambitie om te groeien. En maakt dat ook waar, met vestigingen in Enschede, Roemenië en Moldavië en 250 medewerkers. Zo'n ambitieuze organisatie vraagt om ambitieuze professionals. Professionals zijn bij de Araco International meer dan welkom. Ze krijgen de ruimte in een organisatie waar professionaliteit en mensgerichtheid hand in hand gaan en waar de lat hoog ligt. Araco International is een aantrekkelijke werkgever: een no-nonsensorganisatie met een platte structuur en korte lijnen. Er wordt hard gewerkt in een informele, ontspannen sfeer.

 

Vacature: Aftersales medewerker (20-32 uur per week)

Wie zijn wij:

De firma Araco International is een snelgroeiende groothandel in promotionele relatiegeschenken. De wensen van de afnemers staan voorop en het bekwame verkoopteam heeft als voornaamste doelstelling die wensen te volbrengen. Van mutsen in alle maten en kleuren to gepersonaliseerde handdoeken, je kunt het zo gek nog niet bedenken of Araco kan het waarmaken.

 

De hoofdlocatie is gevestigd in Enschede, nabij de grens met Duitsland. Hierdoor heeft Araco International een zeer gunstige handelsligging. Om snel en grondig in te spelen op de wensen van onze afnemers hebben wij een eigen productielocatie in Enschede en een print- en borduurinrichting in Roemenië.

Deze aanvullende instanties maakt het voor Araco mogelijk flexibel en snel custom made oplossingen te realiseren en levertijden te reduceren. Dit alles tegen scherpe prijzen en uitstekende service.

 

Wie wij zoeken:

Wij zijn op zoek naar een after sales medewerker met minimaal 2-3 jaar ervaring. Jij bent het vaste aanspreekpunt voor collega’s en onze klanten rondom alle after sales vraagstukken. Als schakel tussen de klant en onze interne afdelingen verkoop en inkoop zorg je dat alle vraagstukken rondom de after sales zogoed mogelijk verlopen en opgelost worden. Als after sales medewerker merk je eventuele verbeteringen in het productieproces op en zorg je ervoor

dat de afspraken met onze vaste leveranciers worden nageleefd.

 

Verder beschik je over:

  • Afgeronde HBO opleiding
  • Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift (Duits is een pre)
  • Een prestatiegerichte en commerciële instelling
  • Groot analytisch vermogen
  • Een teamplayer mentaliteit

 Wat wij bieden:

  • Een uitdagende functie die je voor een groot deel ook nog zelf invulling kan geven
  • Je komt te werken binnen een leuk team met enthousiaste collega’s
  • Iedere werkdag een goed verzorgde lunch
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarde

Solliciteren:

Ben je enthousiast geworden en denk jij de perfecte kandidaat te zijn voor deze mooie en uitdagende

functie dan kan je tot 24-9-2018 je reactie mailen naar: Nicky@araco.nl (reacties zonder een volledig C.V.

of een begeleidende sollicitatiebrief worden niet meegenomen).

 

Bij vragen kan je bellen naar: Nicky Drijvers (Commercieel Manager) 053 - 430 52 55