Wie zijn wij

Araco

 

De firma Araco International is een snelgroeiende groothandel in promotionele relatiegeschenken. Met bijna vijfentwintig jaar aan ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in de textielmarkt. De wensen van de afnemers staan voorop en het bekwaamde verkoopteam heeft als voornaamste doelstelling die wensen te volbrengen. Van mutsen in alle maten en kleuren tot gepersonaliseerde sportkleding, u kunt het zo gek nog niet bedenken of Araco kan het waarmaken.

De hoofdlocatie is gevestigd in Enschede, nabij de grens met Duitsland. Hierdoor heeft Araco International een zeer gunstige handelsligging. Om snel en grondig in te spelen op de wensen van onze afnemers hebben wij een eigen vestiging in Peking en een borduurinrichting in Roemenië.

Deze aanvullende instanties maakt het voor Araco mogelijk flexibel en snel custom made oplossingen te realiseren en levertijden te reduceren. Dit alles tegen scherpe prijzen en uitstekende service.

 

Bekijk deze film ook als 360˚ App. Vindbaar op ARACO VR  in de app store of play store 

Kwaliteit
Om er zeker van te zijn dat onze producten duurzaam zijn en altijd voldoen aan de kwaliteit die u van ons gewend bent, wordt er continu geïnvesteerd in het kwaliteitsniveau van de producten. Vandaar dat Araco sinds eind 2008 een ISO 9001 certificering heeft. Dit betekent dat Araco in staat is om te voldoen aan de eisen van de klant en de organisatie, met behoud van de op het product geldende wet- en regelgeving.

 

Milieu
Het thema milieu is een zeer belangrijk aspect in onze textielbranche. Om te zorgen dat onze productie geen negatieve impact heeft op het milieu, zijn wij in het bezit van de ISO 14001 certificering.  Daarnaast hebben wij een productlijn van gerecycled materiaal in ons assortiment opgenomen.

 

Verantwoordelijkheid
Araco is lid van het Platform Promotional Products en BSCI. Lees hier meer over de voordelen en voorwaarden van ons lidmaatschap.