U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Chinees Nieuwjaarsverlof verlengd

Update Coronavirus

Geachte relatie, 
Onze leveranciers hebben ons laten weten dat het Chinees Nieuwjaarsverlof verlengd wordt tot 9 februari. Deze maatregel moet helpen om verspreiding van de epidemie van het coronavirus te stoppen. 

Als gevolg van de verlenging van Chinees Nieuwjaar ligt de import vanuit China en Hong Kong langer stil. Rederijen schrappen als gebruikelijk diensten tussen Aziƫ en Europa gedurende Chinees Nieuwjaar; blank sailings. De scheepscapaciteit vanuit het Verre Oosten is in deze periode schaarser en heeft tevens impact op de beschikbaarheid van ruimte de weken nadien. Dit geldt ook voor andere modaliteiten zoals trein en luchtvaart.

Ook de productie van onze voorraadartikelen, custom made producten en 4YOU items zullen naar verwachting vertraging oplopen. Niet alleen omdat de fabrieken langer gesloten blijven maar ook door het stilvallen van de aanvoer vanuit toeleveranciers.

Araco beschikt echter over goed gevulde magazijnen in Enschede en Cluj-Napoca (Roemeniƫ). Meer dan 2000 artikelen zijn (met bedrukking of borduring) eenvoudig te bestellen via onze webshop of via uw vertrouwde accountmanager.
Onze specialisten zijn u graag van dienst.

Araco International

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status