U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Mijn naam is Don Emot en ik zorg ervoor dat nieuwe orders gecontroleerd en vervolgens juist opgezet worden. Dit zorgt ervoor dat de artworks mooi en goed geprint kunnen worden. Samen met mijn collega’s van studio zijn dat de verantwoordelijkheden waar ik mezelf dagelijks mee bezig houd.

Waarom Araco?

Voordat ik bij Araco begon heb ik de opleiding allround-mediamaker gevolgd. De opleiding zelf is vooral gericht op dtp werk, wat inhoudt dat je veel bezig bent met het controleren van bestanden. Echter ben ik mijn vrije tijd graag bezig met eigen ontwerpen maken. mijn vader is grafisch vormgever en ik heb veel van hem kunnen leren. Ik heb ervoor gekozen om te solliciteren bij Araco, omdat ik hier veel ervaring kan opdoen en kan groeien in het vak. Wat Araco een mooi bedrijf maakt is naast veel dingen, vooral de gezellige werksfeer die te ervaren is binnen het bedrijf. Desalniettemin wordt er in deze gezellige sfeer hard gewerkt door iedereen. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat Araco de mogelijkheid biedt om jezelf verder te ontwikkelen.

Bedrijfsfeest

Araco's gezelligheid

Als ik naar de toekomst van Araco kijk zie ik een bedrijf dat internationaal nog erg veel zal gaan groeien. Mijn ambitie is dan ook om zoveel mogelijk hierin mee te kunnen groeien en te leren van alle nieuwe ontwikkelen die komen. 

De dag die ik nooit zal vergeten is toen ik net begonnen was bij Araco. Binnen de eerste paar weken was er al een bedrijfsfeest, waarbij mijn eerste gedachte was om het rustig aan te doen en de kat uit de boom te kijken. Al gauw kwam ik erachter dat ze bij Araco gezelligheid het belangrijkste vinden en dat je altijd jezelf moet zijn. Het bedrijfsfeest is dan ook met veel gelach en karaoke geëindigd. 

Araco's gezelligheid

Vragenrondje met Don!

Q: Wat is jouw favoriete sport?
A: Mijn favoriete sport is toch wel boksen. Hierbij word je tot je uiterste gedreven en blijf je maximaal uitgedaagd. Daarnaast maakt het je fysiek en metaal een stuk sterker.   

Q: Waar kan je geen dag zonder?
A: Mijn dag kan niet beginnen zonder een kop koffie. Ik kan me niet voorstellen om een dag op kantoor te starten zonder een koffie. 

Q: Waar kan iemand je wakker voor maken?
A: 

Q: Wat is jouw favoriete item in de Araco shop?
A: De totebags (6265) van Araco zijn mijn favoriete producten. Dit omdat ik van mening ben dat je logo’s en ontwerpen het mooist kwijt kan op een tas zoals deze. Ze hebben een mooi groot gebied waarop geprint kan worden, wat er ook voor zorgt dat er meer ruimte is voor details. 

Klik hier voor onze totebag!
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status