U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Over Araco International

Wij zijn Araco: een snelgroeiende groothandel in promotionele relatiegeschenken. Met veertig jaar aan ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in de textielmarkt. Wat leuk dat je interesse toont in ons. Wij willen natuurlijk ook heel graag weten wie jij bent, maar eerst stellen we onszelf even voor. Je vindt ons in Enschede, dé textielstad van Nederland.

Er was eens…

Er was eens…

Van nummerbordhouders tot internationale groothandel.
Als ondernemer Henk Greftenhuis in 1984 met Araco begint, kan hij alleen nog maar dromen over het succes dat hij nu kent. De verkoper van nummerbordhouders breidt snel zijn assortiment uit, van relatiegeschenken tot textiel. Met de oprichting van productielocaties in Roemenië en een drukkerij in Nederland, brengt hij de textiel terug naar Enschede. Anno 2024 kun je niet meer om Araco heen als grote speler op de textielmarkt. Meer weten over het ontstaan van Araco?

  

Lees hier verder

Inmiddels bestaat ons team uit ruim veertig talenten. Verkooptoppers, creatieve vormgevers, techneuten, allemaal gedreven mensen met een passie voor onze producten. We willen niets liever dan jou kennis laten maken met ons ruime assortiment: van mutsen in alle maten en kleuren tot een gepersonaliseerde sportoutfit. Heb je een productwens? Laat het ons hier weten!

Bekijk het hele team

Kwaliteit en milieu

Kwaliteit is belangrijk, dat vinden wij ook. Duurzame producten met een goede kwaliteit, precies zoals je van ons mag verwachten. Om daad bij het woord te voegen, hebben we sinds 2008 een ISO 9001-certificering. Dit is een wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteit. Transparantie en betrouwbaarheid staan hierbij voorop.
 
Wij dragen de natuur een warm hart toe, daarom willen we niet dat onze productie een negatieve invloed heeft op het milieu. We zijn in het bezit van de ISO 14001-certificering. Dit certificaat is niet verplicht, maar beheerst en vermindert milieurisico’s.
 
Wij werken met met- en voor mensen, daarom vinden we het belangrijk dat onze arbeidsomstandigheden en die van onze leveranciers voldoen aan een hoog niveau. Waar dan ook ter wereld.  Met die reden hebben we ons aangesloten bij het Platform Promotional Products en BSCI.
   
Meer over kwaliteit
Kwaliteit en milieu

Nu je weet wie wij zijn, willen we jou graag leren kennen. We vinden het leuk als je contact met ons opneemt. Heb je een brandende vraag? Een productwens? Of wil je gewoon even kletsen? We staan te trappelen om jou te spreken.

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status