U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Kennisbank

Welkom op de kennisbank van Araco. Op deze pagina vind u belangrijke informatie over technieken, certificaten, specificaties en hiernaast ook de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Araco, uw bestelling, retourneren of ruilen? Kijk dan even of het antwoord tussen onze veel gestelde vragen staat. Zo niet, neem gerust contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Aanleverspecificaties

Hier vind je de juiste aanleverspecificaties per druktechniek. Er wordt zo snel mogelijk contact met de klanten opgenomen zodra een van de specificaties veranderd. 

Aanleverspecificaties
Aanleverspecificaties
Technieken

Technieken

Als je op zoek bent naar de technieken die worden gebruikt door Araco, dan ben je hier op de juiste plek. Elke techniek wordt tot in detail beschreven, als je naast de informatie nog vragen heeft over een speciale techniek neem dan contact met ons op. 

Technieken

Certificaten & Milieu

Araco probeert alles er aan te doen om een steentje bij te dragen aan het milieu. Hier vind je de certificaten van Araco op dit gebied en wat we doen om de productie, en hiermee het milieu te verbeteren

Certificaten & milieu
Certificaten & Milieu
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status