U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Jafi BV

Jafi is de nieuwe overkoepelende organisatie van Araco International, Pure Prom en DOT. Met deze bedrijven is Jafi dé internationale leverancier en expert op het gebied van textiele promotionele producten, het assortiment kan dan ook omschreven worden als “alles met een draadje”. Jafi levert uitsluitend aan wederverkopers.

Araco International

Araco International

Araco International is een snelgroeiende groothandel in promotionele relatiegeschenken. Met 35 jaar aan ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in de textielmarkt. De wensen van de afnemers staan voorop en het bekwame verkoopteam heeft als voornaamste doelstelling die wensen te volbrengen. Van mutsen in alle maten en kleuren tot gepersonaliseerde sportkleding, je kunt het zo gek nog niet bedenken of Araco kan het waarmaken. 

Bezoek de website

Pure Prom

Pure Prom, gevestigd in Roemenië,  is al meer dan 8 jaar leverancier van gepersonaliseerde promotieproducten via borduurwerk, sublimatie of zeefdruk. Pure Prom hecht veel waarde aan details en levert op maat gemaakte producten van de hoogste kwaliteit. Dankzij interne voorraden en een goede connectie met Nederland, kan Pure Prom razendsnel leveren. 

Bezoek de website
Pure Prom
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status