U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Brand bij borduurderij in Roemeniƫ

Beste klant,

Met grote schrik moeten wij je meedelen dat er vanmorgen vroeg een grote brand heeft gewoed bij onze Roemeense borduurderij Broda. Hierbij is volgens de laatste berichten alles verloren gegaan. Ten tijde van de brand was er niemand in het pand aanwezig en zijn er gelukkig geen slachtoffers gevallen.

De brand heeft vanzelfsprekend invloed op onze dienstverlening op de korte termijn. We zijn achter de schermen druk bezig met het in kaart brengen van de impact op lopende orders en de impact op ons bedrijf in de komende periode. Via jouw vaste accountmanager ontvang je, indien dit noodzakelijk is, een update rondom de lopende orders. Via deze weg blijven we je informeren over de ontwikkeling in onze dienstverlening.

Voor nieuwe orders en aanvragen geldt dat we zoals gewoonlijk gewoon voor je klaarstaan en met ons gehele team de service bieden die je van ons gewend bent. Ook voor orders met een borduring. Onze jaarlijkse winterdeal loopt gewoon door. Houd voor orders met een borduring rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken. Is snellere levering nodig? Neem dan contact op met je accountmanager.

Team Araco.

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status