U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

100 stuks 5-6 weken Eigen ontwerp

Inspiring.

Double face handdoeken4YOU

Inspireer je klanten met deze geweldige double face handdoeken uit onze 4YOU lijn. Deze super zachte handdoeken zijn te voorzien van een digitale print van een hoge kwaliteit. De handdoeken zijn te verkrijgen in verschillende formaten.

Handdoeken4YOU

Onze double face handdoeken zijn van hoge kwaliteit en ideaal voor jouw opvallende print.

Formaat

Stap 1

Formaat

Kies één van de drie formaten waar je je eigen design op wilt laten drukken. 

Stap 2

Materiaal en grammage

De handdoeken hebben een grammage van 350 gr/m2 en je kan kiezen tussen rPET of normaal katoen. Wil je toch ander materiaal? Dan kan je kiezen uit bamboe of microfiber!

Materiaal en grammage

Stap 3

Ook deze unieke double face handdoeken bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant.

Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download prijslijst

Geïnspireerd? En wens je toch een extra toevoeging? No problem! Ons team Custom Made staat voor je klaar voor nog meer maatwerk! Neem direct contact op en mail naar: cm@araco.nl

Neem contact op
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status