U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Stanley / Stella

Wear. Share. Care

Stanley / Stella

Stanley / Stella staat voor respect – respect voor mensen en de planeet. Met Stanley / Stella kun je duurzame, eigentijdse kleding met uitstekende kwaliteit verwachten!  Stanley / Stella maakt dit mogelijk door een actieve betrokkenheid bij de toeleveringsketen - van begin tot eind. Dit unieke merk is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid en werkt er hard aan om het hele productieproces zo duurzaam mogelijk te maken voor mens, dier en milieu. Hier wint iedereen! 

De producten van Stanley Stella worden gekenmerkt door hun comfortabele pasvorm en duurzame afwerking. Alle items kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een zeefdruk, transferdruk of borduring. De eenvoudige, moderne designs maken de artikelen tijdloos. Daarbij zorgt de grote keuze aan kleuren en maten ervoor dat Stanley Stella voor elke klant het juiste artikel heeft. Ook voor jouw bedrijf zit er een perfecte keuze tussen! De hoogwaardige materialen en mooie afwerking creëren een comfortabel, super zacht artikel, waar je alleen maar van kunt houden. 

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status