U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Get to know us!

Araco bestaat uit een divers team van collega's, waarbij ieder zijn eigen kwaliteiten inzet voor de groei van het bedrijf. Wij willen je graag iedere maand voorstellen aan een van deze toppers!

Leuke feitjes Onze favoriete items van Araco De leukste moment bij Araco

Junior Accountmanager NL

Simon Gecer

Ik heb ooit een grote mond gehad en gezegd dat ik wel wilde helpen bij het lossen van een container van 40ft. Daar heb ik wel drie dagen spijt van gehad, hahaha!

Lees meer
Simon Gecer
Jennifer Verst

Accountmanager DE

Jennifer Verst

Hahahahaha Sport! De sportwereld heeft het tot nu toe prima gered zonder mij.

Lees meer

Medewerker Inkoop & Logistiek

Natasja Vaanholt

Eerst als drukker begonnen, vervolgens bij studio terecht gekomen en daar heel wat jaar gewerkt. En nu ben ik sinds bijna twee jaar terug bij mijn oude liefde, inkoop en planning. 

Lees meer
Natasja Vaanholt
Don Emot

Studio

Don Emot

Ik heb ervoor gekozen om te solliciteren bij Araco, omdat ik hier veel ervaring kan opdoen en kan groeien in het vak. Wat Araco een mooi bedrijf maakt is naast veel dingen, vooral de gezellige werksfeer die te ervaren is binnen het bedrijf.

Lees meer

Magazijn medewerker

Jeroen Kuipers

Ik ben mijn carrière begonnen als kok. Totaal wat anders, maar zeker niet minder leuk! Door een kleine carrière switch heb ik gesolliciteerd bij Araco. 

Lees meer
Jeroen Kuipers
Nathaniël Maulany

Online marketeer / Product owner

Nathaniël Maulany

Werken bij Araco was voor mij de uitgelezen kans om zowel mijn opleiding als mijn kennis van online marketing toe te passen in de praktijk! Daarnaast is Araco een gewelding bedrijf om voor te werken en ik zal vertellen waarom!

Lees meer

Bedrijfsleider

Mart Hakkert

"Het moment wat ik nooit meer zal vergeten is de gezamelijke reis naar Roemenië met het hele team. ik had nog geen dag gewerkt en mocht gelijk mee. Ik heb nog nooit zo'n warm welkom ervaren. Het was een topweekend!"

 

 

Lees meer
Mart Hakkert
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status