U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Mijn naam is Danie Touma en ik werk als magazijnmedewerker bij Araco. Dit betekend dat ik de uitvoerende kracht ben in het magazijn en verantwoordelijk ben voor het picken, verzenden en opslaan van goederen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en bestelbussen.

Waarom Araco?

Ik heb de opleiding Mode en Techniek met succes afgerond, helaas bleek het vinden van werk in deze branche een lastige opgave te zijn. Gelukkig had ik tijdens mijn studie al ervaring opgedaan als magazijnmedewerker en kon ik daar fulltime mee aan de slag.

 Hoewel ik met plezier lange tijd voor dezelfde werkgever werkte, begon ik toch te verlangen naar een nieuwe uitdaging. Na grondig onderzoek, kwam ik uit bij Araco!

 Araco is voor mij een compleet nieuwe ervaring ten opzichte van mijn vorige werkzaamheden. Hier werk ik in een hechte, kleine groep waar iedereen naar elkaar luistert en gehoord wordt. De sfeer bij Araco is altijd gezellig, collega‚Äôs zijn begripvol en waarderen elkaar en er wordt geen onderscheid gemaakt en dat maakt het werken bij Araco zo fijn.

De toekomst

Ambitie

Mijn ambitie is om als team goed te blijven functioneren bij Araco. Gedurende mijn tijd hier heb ik al veel mooie momenten en dagen meegemaakt die ik nooit zal vergeten. Hoewel het te veel is om ze allemaal op te noemen, zijn ze allemaal belangrijk.

Ambitie

Vragenrondje met Danie!

Q: Wat is jouw favoriete sport?
A: Ik ben een groot liefhebber van boksen en fitness. Ik kan er elke dag van genieten en sporten is dan ook een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse routine.

Q: Waar kan je geen dag zonder?
A: Koffie en gezelligheid is voor mij de perfecte combo om mijn dag mee te starten.

Q: Waar kan iemand je wakker voor maken?
A: Het zal geen verassing zijn, maar je mag mij wakker maken voor een goede sport sessie.

Q: Wat is jouw favoriete item in de Araco shop?
A: Mijn favoriete item(s) van Araco zijn de handdoeken. Waarom? Omdat ze van topkwaliteit zijn en perfect om mee te nemen naar het sporten.

Bekijk onze handdoeken
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status