U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Mijn naam is Jennifer Verst en ik werk als Account Manager Regio DACH bij Araco. Naast de dagelijkse werkzaamheden in de verkoop, zoals klantenservice, orderverwerking, offertes maken, e-mailcorrespondentie en telefoneren, vind ik het ook leuk om klanten persoonlijk te bezoeken en Araco te presenteren op beurzen.

Waarom Araco?

Araco is een internationaal bedrijf in een van de mooiste en kleinste industrieën die er is. Het werk bij Araco is erg gevarieerd en je hebt de kans om elke dag persoonlijk bij te dragen en te groeien. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij Araco zo leuk en uitdagend. De internationale, familiare sfeer maakt Araco onderscheidend. Het voelt niet alsof ik elke dag naar het werk ga. We trekken allemaal goed met elkaar op, wat ervoor zorgt dat het zo’n geweldig en gezellig team is om mee samen te werken. Daarnaast werken we niet alleen hard samen voor onze klanten, maar vieren we ook samen behaalde doelen, groei etc.

Gemeenschappelijk doel

Internationale groei

Aangezien Araco al een gevestigde speler is op de Nederlandse markt, zie ik dit als doel om precies hetzelfde te bereiken op de internationale markt. Ons Duitse team heeft hier reeds de basis gelegd en de positieve respons is duidelijk merkbaar. Waar we al heel trots op zijn! Het is ny belangrijk dit te intensiveren en nog verder uit te breiden. 

 

Natuurlijk maak ik hier deel van uit en zal ik zowel persoonlijk als binnen Araco vooruit willen blijven gaan. Dit blijf ik natuurlijk doen op mijn eigen vlotte en positieve manier van werken. Om er zo voor te zorgen dat ons gemeenschappelijk doel werkelijkheid wordt. 

Internationale groei

Vragenrondje met Jennifer!

Q: Wat is jouw favoriete sport?
A: Hahahahahah Sport! Hahahaha! De sportwereld heeft het tot nu toe prima gered zonder mij. Wel maak ik graag een wandeling met mijn hond of maak ik een rondje op mijn bakfiets naar het café. 

Q: Waar kan je geen dag zonder?
A: Koffie. Gelukkig drinken Nederlanders sterke koffie!

Q: Waar kan iemand je wakker voor maken?
A: Ik zal nooit nee zeggen tegen een ijsje.

Q: Wat is jouw favoriete item in de Araco shop?
A: Mijn favoriete product is de Double Face handdoek 9403 met een all-over digital print. Het leven is kleurrijk en hier horen de meest creatieve handdoeken bij. Daarnaast kun je nooit genoeg handdoeken hebben! 

Klink hier voor de 9403!
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status