U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Ik ben Jeroen Kuipers en ben Meewerkend Teamleider magazijn. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat we zo optimaal mogelijk kunnen werken. Dit doe ik door de mannen aan te sturen en het werk op een goede manier te verdelen, zodat het werk op een efficiënte manier uitgevoerd kan worden.

Waarom Araco?

Ik ben mijn carrière begonnen als kok. Totaal wat anders, maar zeker niet minder leuk! Door een kleine carrière switch heb ik gesolliciteerd bij Araco. Araco sprak mij aan, omdat het een gezellig kleinschalig team is in combinatie met verschillende werkzaamheden. Ik ben graag bezig en vind het leuk om bij te kunnen dragen aan het verbeteren van verschillende werk processen. Wat ik leuk vind aan het werken bij Araco is de open sfeer, de gezelligheid en het accepteren van iedereen. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat er tijd is om te kunnen ouwehoeren met elkaar. Dat maakt de werkdag net wat leuker. Ik zie de toekomst van Araco erg positief. Ik werk nog niet heel lang bij Araco, maar ik zie al veel vooruitgang in deze korte periode dat ik hier werk. Daarnaast zijn we allemaal hardwerkende collega's dus dat moet helemaal goed komen.

Ambitie

De toekomst

Ambitie

Mijn ambitie vind ik een lastige vraag. Wel wil ik samen met de mannen van het magazijn ervoor zorgen dat we een goedlopend team zijn en blijven, waardoor onze taken steeds blijven verbeteren. Een moment wat ik niet ga vind ik lastig. Er zijn veel mooie momenten die ik niet zal vergeten. Wel is het vaak dat als Henk (directeur) in de pauze erbij zit dat er vaak mooie verhalen op tafel komen. 

Vragenrondje met Jeroen!

Q: Wat is jouw favoriete sport?
A: Mijn favoriete sport is voetbal en darten. Hiervoor wordt in het weekend goed getraind, waarbij een baco er naderhand wel in gaat. 

Q: Waar kan je geen dag zonder?
A: Ik kan geen dag zonder telefoon. Wie kan dat in deze tijd nog wel?

Q: Waar kan iemand je wakker voor maken?
A: Je kan me wakker maken voor een tosti of gehaktbal. 

Q: Wat is jouw favoriete item in de Araco shop?
A: Mijn favoriete item van Araco is de (9195) Sophie Muval badhanddoek. Ik gebruik deze na elke training.

Klik hier voor onze badhanddoek
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status