U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Mijn naam is Natasja Vaanholt en hoor tegenwoordig bij team Logistiek bij Araco. Ik ben voornamelijk bezig met het inkopen van bedrukte artikelen, het zorgen dat orders op tijd klaar zijn en (het liefst voor) de gewenste verzenddatum verstuurd worden.

Waarom Araco?

Qua opleiding zijn we snel klaar. Na 3 jaar op het vwo, kwam ik erachter, dat nog 3 jaar niks doen geen diploma zou gaan opleveren. Afgestroomd naar havo 4, en daar vervolgens wegens succes helemaal gestopt. Dat werd dus werken! Bij de inpak centrale begonnen en net op het moment dat ik besloten had, dat ik dat niet de rest van mijn leven wilde doen en na de vakantie weer naar school wilde gaan, kwam de vraag of ik mee wilde naar de drukkerij die toen geopend werd. Zo ben ik de drukkerswereld ingerold. Henk (directeur Araco) had een drukker nodig en dat is hoe ik bij Araco terecht ben gekomen. Eerst als drukker begonnen, vervolgens bij studio terecht gekomen en daar heel wat jaar gewerkt. En nu ben ik sinds bijna twee jaar terug bij mijn oude liefde, inkoop en planning.

Een groot feest

Araco als bedrijf

Araco is een fijn bedrijf, met een gezellig team. Er gaat geen dag voorbij dat er niet gelachen wordt en (de vele) borrels en feestjes leveren altijd mooie verhalen op. Wat Araco een fijn bedrijf maakt voor mij, is de samenwerking onderling, het informele karakter en de grote mate van vrijheid die we hebben om ons werk te doen. Wat ik echt nooit meer zal vergeten v.w.b. Araco is de trip naar Cluj in RoemeniĆ«. Deze 2,5 dag durende road trip was van begin tot eind een groot feest! 

Lees meer over Pure Prom
Araco als bedrijf

Vragenrondje met Natasja!

Q: Wat is jouw favoriete sport?
A: Mijn favoriete sport om te kijken zijn basketbal en voetbal, de sporten van mijn kinderen. Hardlopen is de enige sport die ik zelf op dit moment beoefen. Wat in praktijk inhoudt, dat ik me in een evenement laat praten zoals voor de Singeloop. Het trainen wordt vaak zo lang mogelijk uitgesteld, om vervolgens net op het nippertje genoeg te hebben getraind om de eindstreep te halen. 

Q: Waar kan je geen dag zonder?
A: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dus humor is waar ik geen dag zonder kan. En humor is bij Araco elke dag volop aanwezig. 

Q: Waar kan iemand je wakker voor maken?
A: Wakker maken mag je me voor gezelligheid in alle mogelijke vormen. Het liefst voorzien van mooi weer, een drankje en natuurlijk karaoke. Howel die combi voor mijn omgeving niet per se een ideale is. Dat inzicht komt trouwens meestal pas een dag later. Bij deze, sorry daarvoor. 

Q: Wat is jouw favoriete item in de Araco shop?
A: Mijn favoriete item van Araco is toch wel de gesublimeerde badhanddoek. Een vrolijk artikel, gelinkt aan de zomer. Door de manier waarop deze bedrukt wordt, namelijk full-colour d.m.v. sublimatie, een uitgelezen product om er iets gaafs, vrolijks of bijzonders van te maken. 

Zo heb ik bij mijn 25-jarig jubileum o.a. een aantal badhanddoeken gekregen, bedrukt met cartoon tekeningen van mijzelf. Top cadeau! Op vakantie waren onze ligbedjes bij het zwembad altijd heel makkelijk terug te vinden.

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status