U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Mijn naam is Nathaniël Maulany en ben Online Marketeer en Product Owner bij Araco. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle online platformen binnen onze organisatie en natuurlijk alle online uiting van Araco International.

Waarom Araco?

In het verleden heb ik de opleiding Technische Commerciële Textielkunde gevolgd en daar is mijn liefde voor textiele producten ontstaan. Werken bij Araco was voor mij de uitgelezen kans om zowel mijn opleiding als mijn kennis van online marketing toe te passen in de praktijk! Daarnaast is Araco een gewelding bedrijf om voor te werken en ik zal vertellen waarom! Als nuchter Twents bedrijf acteert Araco op internationaal niveau en wil het zich meten aan de grootmachten binnen de branche. We gaan met onze collega's geen uitdaging uit de weg en als het even zwaar wordt dan drinken we met z'n alle een goudgele rakker en zetten we onze schouders er weer onder. Hierdoor bouwen we met Araco aan een prachtige toekomst waar bij we onze klanten nog beter kunnen bedienen en leidend kunnen worden binnen de markt. 

De toekomst

Ambitie

Mijn ambitie is dan ook om hier persoonlijk in mee te groeien en Araco nog beter op de internationale kaart van relatiegeschenken te zetten. We werken hier al hard aan en ik zal nooit vergeten dat we als bedrijf zijnde ons door de zware Corona tijd heen hebben gevochten en dat we nu weer volop aan de toekomst bouwen. 

Ambitie

Vragenrondje met Nathaniël!

Q: Wat is jouw favoriete sport?
A: Mijn favoriete sport is voetbal, zowel het spelen van de sport als het aanmoedigen van de mooiste club van Nederland: FC Twente.

Q: Waar kan je geen dag zonder?
A: Het zal een cliché zijn als ik zeg dat ik geen dag zonder mijn kind kan, maar de waarheid is dat ik geen dag kan zonder een goede Hollandse hit. Denk hierbij aan Tinotje of Frans Duits. Het kan niet fout genoeg!

Q: Waar kan iemand je wakker voor maken?
A: Je kan me wakker maken voor een goed glas whisky. 

Q: Wat is jouw favoriete item in de Araco shop?
A: In de winter drink ik mijn glasje whisky het liefst buiten bij een kampvuur met een lekker warme muts (1450) op m'n hoofd!

Klik hier voor onze gebreide muts!
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status