U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Ik ben Simon Gecer en werk bij Araco als Junior Accountmanager NL. Ik krijg dagelijks de kans om klanten te helpen met het verwerken van hun orders, het opstellen van offertes en het voldoen aan de wensen van onze klanten, voor zover mogelijk. Wat mij nog meer energie geeft dan de dagelijkse werkzaamheden, is het persoonlijk contact met klanten. Het verschil tussen een persoonlijk gesprek en mailverkeer is enorm.

Waarom Araco?

Sinds ik bij Araco ben begonnen, heb ik het gevoel dat ik in een warm bad ben terechtgekomen. Van alle kanten krijg ik ondersteuning om mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Wat ik vooral leuk vind aan Araco is de combinatie van hard werken en de gezelligheid op de werkvloer, waardoor geen dag hetzelfde is. Hoewel we geen glazen bol hebben om de toekomst van Araco exact te voorspellen, is het duidelijk dat we momenteel een aanzienlijke omvang hebben bereikt. Dit geeft vertrouwen dat we een mooie toekomst tegemoet gaan.

Groei en ontwikkeling

Araco als bedrijf

Een van de mooie aspecten van het werken bij Araco is dat je de groei van het bedrijf van dichtbij mee maakt en daarnaast zelf ook kunt blijven groeien en ontwikkelen. Hoewel ik momenteel in de functie van Junior werk, streef ik ernaar om op alle mogelijke gebieden verder te ontwikkelen en kennis op te doen, zodat ik mijn klanten nog professioneler en beter kan adviseren.  

Een van de momenten die ik nooit meer ga vergeten bij Araco is het allereerste bedrijfsfeestje. Ik dacht dat het op de werkvloer al gezellig was, maar dit had ik mis! En oh ja, ik heb ook ooit een grote mond gehad en gezegd dat ik wel wilde helpen bij het lossen van een container van 40ft. Daar heb ik wel drie dagen spijt van gehad, hahaha!  

Araco als bedrijf

Vragenrondje met Simon!

Q: Wat is jouw favoriete sport?
A: Ik ben een voetbalfanaat en speel zelf in het mooie Nijverdal. Naast voetbal rijd ik wel eens langs de fitness. 

Q: Waar kan je geen dag zonder?
A: De lekkere verse broodjes op de vrijdagmiddag (af en toe op donderdagmiddag en ook wel eens op de woensdagmiddag). 

Q: Waar kan iemand je wakker voor maken?
A: Liever niet natuurlijk, maar voor goede verse sushi mag je mij wel wakker maken. 

Q: Wat is jouw favoriete item in de Araco shop?
A: Mijn favoriete item is onze Buckethat (1720). Perfect om je outfit compleet te maken of om te dragen op feestjes in de zomer. Daarnaast is het ook ideaal als relatiegeschenk! 

Join ons team!

Wil jij elke dag vol enthousiasme meewerken aan de onstuitbare groei van Araco? Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar je deel uitmaakt van een hecht en gezellig team? En ben je ook nog eens een liefhebber van overheerlijke broodjes tijdens de lunch? Aarzel dan niet langer en bekijk nu onze fantastische vacatures!

Bekijk vacatures
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status