U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Bij Araco ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten caps. Onderstaand beschrijven we verschillende opties en leggen we uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een pet. Liever meteen alle caps zelf bekijken? Klik op onderstaande link.

Caps
Aantal panelen

Aantal panelen

De meeste caps hebben 5- of 6 panelen, een enkeling heeft er minder. Waar je bij een 6-panel cap op moet letten, is dat het lastiger is om een bedrukking te plaatsen op de gehele voorkant. Bij een 5-panel cap gaat dit gemakkelijker, doordat er dan geen naad door het midden loopt. 

Low, medium en high profile

Wanneer je bij onze caps 'High', 'Medium' of 'Low' profile ziet staan, gaat het om de hoogte van de cap. Welke optie voor jou juist is, heeft alles te maken met wat je zoekt in zowel uiterlijk als comfort. De high profile cap heeft als het ware nog ruimte tussen je hoofd en de top van de cap. De low profile cap vormt zich meer naar je hoofd en eindigt ook wat verder boven je ogen. 

Adjuster

Onze caps hebben verschillende soorten sluitingen. Dit kan een klittenband sluiting zijn, een zilveren of bronzen gesp (ook wel een buckle genoemd) of een 'snap strap'. Deze laatste variant is zijn als het ware plastic drukknoopjes. In de afbeelding hiernaast worden de verschillende adjusters getoond. 

Adjuster

Klep en front

Onze caps hebben twee verschillende soorten kleppen: een flat klep of een curved klep. Daarnaast verschillen de voorkanten van de caps ook van elkaar. Dit heeft te maken met versteviging. De ene cap heeft bijvoorbeeld een verstevigd front, waardoor de pet in dezelfde vorm blijft. Bij een cap zonder verstevigd front vormt de pet zich meer naar de vorm van je hoofd. 

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status