U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Volgens EN 20471-normering Snelle levering Kindermaten

EN 20471-normering

Veiligheidskleding met hoge zichtbaarheid moet voldoen aan de Europese norm voor signaalkleding, de EN 20471-normering. Deze norm is ingedeeld in drie klassen afhankelijk van de mate van zichtbaarheid/ reflectievermogen. Onderstaande artikelen zijn EN 20471 gecertificeerd.

Safety jacket

Een aantal van onze veiligheidvesten zijn gecertificeerd volgens de EN 20471-normering en dus geschikt in Europese landen bij pech onderweg. Met deze hestjes ga je voor veiligheid en past over je dikste jas heen. Deze hestjes hebben een makkelijke klittenband sluiting en zijn ook in kindermaten te verkrijgen. 

Bekijk dit item

RWS safety jacket

Naast dat dit hestje gecertificeerd is volgens de EN 20471-normering en dus gebruikt kan worden door heel Europa, voldoet dit hestje ook aan de norm van de Rijkswaterstaat. Dit doordat het hestje is voorzien van horizontale en verticale strepen, zodat je extra goed opvalt in het licht van weggebruikers. 

Bekijk dit item

Promotionele Safety jackets

Meer op zoek naar hestjes die geschikt zijn voor promotionele doeleinde? Dan zijn onderstaande hestjes de perfecte optie voor jouw!

Promo Safety Jacket

Ons promo jacket is het perfecte hestje voor verschillende promotionele uitingen. Het hestje past over een dikke winterjas heen en heeft een makkelijke sluiting van klittenband. Door de verschillende kleuren zit er altijd een goede optie bij! Deze hestjes zijn ook in kindermaten verkrijgbaar. 

Bekijk dit item

Training jacket

Deze safety jacket is ideaal voor trainingsessies en hardlooprondes. Zorg dat je opvalt in het donker of maak onderscheid in teams doormiddel van onze verschillende kleuren. De hestjes zijn makkelijk aan te doen en kunnen strakker gemaakt worden door de touwtjes aan de zijkant. 

Bekijk dit item
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status