U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Wij zijn GOTS gecertificeerd!

Araco kan met trots laten weten dat we GOTS gecertificeerd zijn!

Door onze samenwerking met Stanley/Stella en ons eigen GOTS gecertificeerde assortiment bieden we klanten de mogelijkheid om duurzaam gecertificeerde items af te nemen. Dit houdt in dat het product vanaf de grondstof tot aan het eindproduct volledig duurzaam is geproduceerd. Araco biedt hierbij de optie om door onze interne gecertificeerde productielocaties een GOTS gecertificeerde bewerking toe te voegen, namelijk; zeefdruk bedrukking, transfer bedrukking en borduring. 

Samenwerking PromoCat

Samenwerking PromoCat

Araco en PromoCat maken een betaalbare webshop mogelijk voor jouw bedrijf! Met de white label shop lever je alleen je logo & bedrijfsinformatie aan en het complete assortiment van Araco zijn vervolgens blanco of bedrukt te bestellen. Zo heb je een promotie artikelen webshop in een handomdraai voor elkaar! 

Lees meer

Update brand borduurderij

We hebben voldoende capaciteit beschikbaar om alle orders met een borduring te leveren met een levertijd van 2 weken met de kwaliteit die jullie van ons gewend zijn. Lees meer in ons nieuwsbericht! 

Lees meer
Update brand borduurderij

Brand in borduurderij Roemeniƫ

Met grote schrik moeten wij je meedelen dat er vanochtend vroeg een grote brand heeft gewoed bij onze Roemeense borduurderij Broda. Lees meer in ons nieuwsbericht

Lees meer
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status