U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Zonnebrillen als relatiegeschenk bestel je eenvoudig bij Araco. Lees hieronder meer over onze modellen, drukopties en punten van aandacht bij het aanschaffen van onze zonnebrillen. Liever alle zonnebrillen bekijken? Klik dan op de onderstaande button. 

Zonnebrillen
Tampondruk op beide pootjes UV400 Protection Diverse kleuren

Productvideo

Zonnebrillen voor hem en haar

In deze productvideo worden onze zonnebrillen kort uitgelicht. Bekijk nu de voordelen en mogelijkheden van onze zonnebrillen en bijbehorende accessoires zoals een brillendoekje en een brillenzakje

Glazen

De glazen van onze zonnebrillen hebben allemaal UV400 protection en vallen in de Light Transmittance Category 3. Ze laten 8-18% UV straling door en zijn dus de perfecte keuze voor bescherming tegen fel zonlicht. Daarnaast zijn de modellen 6810 en 6820 voorzien van spiegelende glazen voor een extra trendy uitstraling.

Glazen
Materiaal

Materiaal

De verschillende materialen zijn afhankelijk van het model dat je kiest. Zo heeft de bamboezonnebril (6840) bamboe pootjes en is de voorzijde gemaakt van polycarbonaat, de bamboe fiber zonnebril (6860) is gemaakt van 45% bamboe en 55% polypropyleen. Zoek je een sterker model kies dan één van onze overige zonnebrillen die gemaakt zijn van polycarbonaat, dit materiaal is 250 keer sterker dan glas. 

Brillendoekje en brillenzakje

Combineer je zonnebril met een brillenzakje en een brillendoekje. Deze beide items zijn gemaakt van microvezel, waardoor je zonnebril goed beschermd wordt tegen krassen en vuil. Het brillendoekje is allover te sublimeren en het brillenzakje te is te voorzien van een plastisol transfer op beide kanten.

Drukmogelijkheden

Het is mogelijk om de zonnebrillen te bedrukken met tampondruk op één of beide pootjes. Je design wordt in een vlakke plaat (cliche) gegrift, waarna de verdiepingen worden gevuld met inkt. Daarover wordt een gladde en elastische stempel gerold en via deze tampon wordt de inkt overgebracht op de zonnebril. We kunnen tot 3 kleuren drukken op onze zonnebrillen.

Meer weten over druktechnieken? Klik op de onderstaande button. 

Druktechnieken
Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status