U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Sophie Muval - Wellness collection

Een rijke badbeleving vraagt om een bepaalde kwaliteit. Het luxe gevoel van een dikke handdoek of comfortable badjas is onbetaalbaar. Wellness gaat om je goed voelen. Ieder product van Sophie Muval verrijkt je beleving door zachtheid, warmte en uitstraling. Of dit nu is in een Spa, na het sporten of voor gebruik binnenshuis. Onze overtuiging met Sophie Muval is dat hoogwaardige,- en duurzame kwaliteit niet duur hoeft te zijn maar wel veel extra’s toevoegt aan jouw moment. Een voldaan gevoel dat je steeds opnieuw wilt beleven.

Hoge kwaliteit Diverse kleuren Snelle levering

Sophie Muval handdoek 100 x 50 cm - 9120

Deze stevige handdoeken maken van jouw badkamer een waar kleurenparadijs. Maak leuke, bijpassende setjes en kies uit de zeventien beschikbare kleuren. Bevat twee banden van elk zes cm.

Bekijk het product hier

Sophie Muval handdoek - 9255

Deze hamamdoeken, uit het Sophie Muval assortiment, zijn ideaal om mee te nemen naar de sauna, op vakantie of voor een dagje uit. De handdoeken drogen snel en kunnen heel klein worden opgevouwen. Gemaakt van 100% katoen, 300 gr/m², maat 100x180 cm.

Bekijk het product hier

Onze merken

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status