U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Creative.

Full Colour Tassen4YOU

Deze full colour reactief gedrukte tassen sluiten perfect aan bij de 4YOU lijn. De tassen worden in zijn geheel bedrukt met een eigen design. Geef je relatie een persoonlijk cadeau, waardoor je merk meer zal aanspreken dan ooit tevoren. 

500 stuks 7-8 weken 14 weken

Soort en eigen bedrukking

Je kan kiezen uit drie zeer populaire soorten tassen! Keuze gemaakt? Dan zorgen wij voor een super scherpe all over print! 

Soort en eigen bedrukking
Deze unieke tassen bestellen?

Digitale tassen 4YOU

Deze unieke tassen bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten. 

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download prijslijst

Geïnspireerd? En wens je toch een extra toevoeging? No problem! Ons team Custom Made staat voor je klaar voor nog meer maatwerk! Neem direct contact op en mail naar: cm@araco.nl

Contact opnemen

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status