U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Een statement

Schoenveters 4YOU

Maak een statement met deze full colour sublimatie schoenveters! Met de toevoeging van jouw eigen artwork wordt je merk letterlijk een lopend succes. Door de haarscherpe sublimatiedruk knallen de kleuren uit jouw schoenen en loop je niet meer onopgemerkt voorbij.

Eigen ontwerp 250 Stuks 3-4 Weken Verpakt per 50 stuks (standaard)

Schoenveters4YOU!

Een statement maken met jouw eigen artwork? Met 4YOU stel je met gemak jouw unieke schoenveters samen!

Stap 1

Verpakking

Alle schoenveters zijn dezelfde lengte en breedte, dus daar hoef je niet over na te denken! Je kan wel kiezen uit twee verschillende verpakmogelijkheden. De veters worden standaard per 50 paar geleverd, maar er is ook een optie om ze per paar te ontvangen in onze retail verpakkingen! 

Verpakking
Bepaal je eigen opdruk

Stap 2

Bepaal je eigen opdruk

Wanneer je jouw verpakking hebt gekozen, is het tijd voor het artwork. De mogelijkheden zijn eindeloos! Maak zelf of met onze studio het gewenste design en creƫer jouw unieke schoenveters!

Schoenveters4YOU

Ook deze unieke schoenveters bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant.

Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus
Ook deze unieke schoenveters bestellen?

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status