U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Handig

Microvezel Handdoeken

Of je nu een uitdagende workout gaat doen of op stap bent in de natuur - deze microvezel handdoek is een must om bij je te hebben. De handdoek is superabsorberend en tegelijkertijd licht en compact, dus hij is gemakkelijk mee te nemen voor elke gelegenheid. 

Eigen design 500 stuks 8-10 weken 12-14 weken

Handdoeken4YOU

Het design van deze moderne microvezel handdoek ligt in jouw handen! Ontwerp het item volgens jouw wensen en maak een statement met je opdruk.

Afmeting, bedrukking & kleur

Stap 1

Afmeting, bedrukking & kleur

Om jouw eigen unieke microvezel handdoek te maken, kies je allereerst het formaat handdoek uit. Je hebt de keuze uit vier verschillende afmetingen als je gaat voor sublimatie. Wanneer je kiest voor een blinddruk, kan je je eigen Pantone kleur kiezen van de handdoek.

Stap 2

Optioneel

Wanneer je de handdoek samen hebt gesteld, kan je nog kiezen voor een optioneel geweven elastieken band met opdruk. Ook kan je de handdoek laten verpakken in een zwart mesh zakje met stopper en een zeefdruk. De perfecte manier om de handdoek cadeau te geven!

Optioneel
Ook deze unieke handdoek bestellen?

Microfiber Towels 4YOU

Ook deze unieke handdoek bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status