U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Uniek

Kofferriemen 4YOU

Herken jouw koffer uit duizenden met je eigen unieke kofferriem! De riemen kunnen worden versteld, waardoor hij om elke soort of maat koffer past. Met de toevoeging van jouw eigen artwork valt je bagage meteen op. De dubbelzijdige sublimatiedruk zorgt voor een oogverblindend resultaat! De kofferriemen zijn optioneel te verpakken in een retail verpakking.

Eigen ontwerp 250 Stuks 4 Weken 8 Weken

Kofferriemen4YOU

Ga in stijl op reis met een unieke kofferriem! Design zelf of met behulp van onze studio je eigen artwork.

Stap 1

Verpakking

Over het soort kofferriem hoef jij niet na te denken, want alle kofferriemen hebben dezelfde lengte en breedte. De riemen zijn 180 centimeter lang en 5 centimeter breed. Waar je wel een keuze uit kan maken, zijn de verschillende verpakkingsmogelijkheden. Per 10 stuks verpakt is standaard, maar je kan de kofferriemen ook per stuk in een retailverpakking opgestuurd krijgen. Klaar om weg te geven!

Verpakking
Bepaal je eigen opdruk

Stap 2

Bepaal je eigen opdruk

Tijd voor het design! De mogelijkheden zijn eindeloos door het gebruik van sublimatiedruk. Maak zelf of met behulp van onze studio het gewenste artwork en creĆ«er jouw unieke kofferriem! 

Kofferriemen4YOU

Ook deze unieke kofferriemen bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant.

Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus
Ook deze unieke kofferriemen bestellen?

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status