U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Eigen ontwerp 500 -1000 stuks 7-8 Weken 14 Weken

Creating.

KitchenWear4YOU

Inspireer in de keuken met de kitchen wear lijn van 4YOU. Ons all over printable schort voorzie je van je eigen unieke design. Wil je nog meer opvallen? Combineer het schort dan met de 4YOU theedoek!

Kitchen wear

Je beste creatieve kant naar boven halen in de keuken doe je met de kitchen wear uit de 4YOU line.

All over schorten

Creëer binnen no-time jouw unieke keukenschort! Het enige dat je hoeft te doen is je all over print met ons delen en de rest doen wij. Het schort heeft een grammage van 200 gr/m2 en is gemaakt van 100% katoen. Door middel van een reactieve print knalt jouw design van je schort! 

All over schorten

Theedoeken

Breng meer leven in je keuken met de reactief geprinte theedoeken van 4YOU! De 225 gr/m2 theedoek van 100% katoen is beschikbaar in de afmeting 50 x 60 cm en is te personaliseren met een full colour print. 

kitchen wear 4YOU

Ook deze unieke kitchen wear items bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download prijslijst

Geïnspireerd? En wens je toch een extra toevoeging? No problem! Ons team Custom Made staat voor je klaar voor nog meer maatwerk! Neem direct contact op en mail naar: cm@araco.nl

Neem contact op

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status