U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Met dit mooie zachte plaid is jouw picknick compleet! Het plaid is lekker groot en heeft een afmeting van 120 x 150 cm.  Maak dit unieke picknick plaid nog unieker met je eigen full coulor design. 

Eigen ontwerp Vanaf 500 stuks 6 Weken

Picknickplaid 4you

De onderkant is altijd zwart én waterafstotend. Zo zit je altijd droog. Het plaid is gemakkelijk mee te nemen en op te vouwen. De bovenkant en de klep is bewerkbaar met een full colour all over sublimatie waardoor jouw uiting groots en stijlvol tot uiting komt. Niet alleen uitgevouwen maar ook opgevouwen.

All over bedrukking

All over bedrukking

Dit mooie picknick plaid met klep is op de bovenzijde (inclusief klep) te voorzien van een super scherpe all over sublimatie. Zowel uitgespreid als opgerold heb je met dit unieke picknick plaid een unieke en duurzame give away.  Ideaal voor de mooie zomerdagen en warme zomeravonden. 

Ook deze unieke picknickplaids bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download de prijslijst
Ook deze unieke picknickplaids bestellen?

Geïnspireerd? En wens je toch een extra toevoeging? No problem! Ons team Custom Made staat voor je klaar voor nog meer maatwerk! Neem direct contact op en mail naar: cm@araco.nl

Meer 4you items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status