U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Persoonlijk

Full Colour Handdoeken4YOU

Deze digitaal gedrukte handdoeken sluiten perfect aan bij de 4YOU lijn. De handdoek kan in zijn geheel worden bedrukt met een eigen design. Maak indruk met je eigen design op deze hoge kwaliteit handdoeken! 

100% katoen 200-300 Stuks 14 weken

Handdoeken4YOU

De digitaal gedrukte handdoeken zijn te krijgen in verschillende formaten. Voor ieder wat wils!

Stap 1

Afmeting

Kies uit drie verschillende afmetingen handdoeken. Wanneer je dit helder hebt, is het tijd om je eigen ontwerp te maken. Creëer je eigen design of laat onze studio helpen. Wij doen dat met liefde!

Grammage en opdruk

Stap 2

Grammage en opdruk

De handdoeken zijn gemaakt van 100% velours  katoen voor een extra hoge kwaliteit. Met een grammage van 400gsm zijn ze perfect voor jouw all over design!  

Ook deze unieke handdoek bestellen?

Full Colour Towels 4YOU

Ook deze unieke handdoek bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten. 

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download prijslijst

Geïnspireerd? En wens je toch een extra toevoeging? No problem! Ons team Custom Made staat voor je klaar voor nog meer maatwerk! Neem direct contact op en mail naar: cm@araco.nl

Contact opnemen

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status