U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Een statement

Schoenveters4YOU

Maak een statement met deze full colour sublimatie schoenveters! Met de toevoeging van jouw eigen artwork wordt je merk letterlijk een lopend succes. Door de haarscherpe sublimatiedruk knallen de kleuren uit jouw schoenen en loop je niet meer onopgemerkt voorbij.

Eigen ontwerp 500 Stuks 4-5 Weken 14 weken

Schoenveters4YOU!

Een statement maken met jouw eigen artwork? Met 4YOU stel je met gemak jouw unieke schoenveters samen!

Materiaal

Stap 1

Materiaal

De opvallende schoenveters van 4YOU zijn verkrijgbaar in 100% Polyester of 100% RPET polyester. Ga je voor de standaard of kies jij voor de ecologische optie? 

Stap 2

Verpakking

Alle schoenveters zijn dezelfde lengte en breedte, dus daar hoef je niet over na te denken! Je kan wel kiezen uit twee verschillende verpakmogelijkheden. De veters kunnen worden geleverd met een printed header cart met jouw eigen opvallende logo! 

Verpakking
Bepaal je eigen opdruk

Stap 3

Bepaal je eigen opdruk

Wanneer je jouw verpakking hebt gekozen, is het tijd voor het artwork. De mogelijkheden zijn eindeloos! Maak zelf of met onze studio het gewenste design en creëer jouw unieke schoenveters!

Schoenveters4YOU

Ook deze unieke schoenveters bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant.

Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download prijslijst
Ook deze unieke schoenveters bestellen?

Geïnspireerd? En wens je toch een extra toevoeging? No problem! Ons team Custom Made staat voor je klaar voor nog meer maatwerk! Neem direct contact op en mail naar: cm@araco.nl

Neem contact op

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status