U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Colourful

Sokken4YOU

Ga voor een kleurrijk detail en houd je voeten tegelijkertijd heerlijk warm met de 4YOU sokken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je merk spreken en zeg gedag tegen saaie sokken!

Eigen ontwerp Vanaf 300 stuks per paar 6-7 weken Europese productie

Sokken4YOU!

Strepen, stippen, ruitjes of ieder ander patroon dat je kan bedenken: alles is mogelijk in het ontwerp van jouw unieke sokken. Met de toevoeging van jouw logo is de promotie voor je bedrijf één groot kleurrijk feest!

Soort

Stap 1

Soort

Ga je voor een nette geklede look of toch liever in een sportieve trendy outfit de straat op? Geen stress want je kiest bij 4YOU voor een standaard sok met je zakelijke print of een sportsok met je trendy bewerking!

Stap 2

Opdruk

Het bestellen van jouw unieke sokken hoeft zeker niet moeilijk te zijn! Het materiaal en de verpakking is namelijk al voor je gekozen. De sokken worden standaard verpakt met een headdercard, waar ook je eigen logo op gedrukt kan worden. Helemaal klaar om weg te geven! Het enige dat jij moet doen, is het aanleveren van je design. De mogelijkheden zijn eindeloos! Maak het design zelf, of ontwerp het samen met onze studio.

Opdruk
Kies de kleuren voor je design

Stap 3

Kies de kleuren voor je design

Met een groot assortiment aan kleuren, is er altijd een kleur die bij je past. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij zorgen ervoor dat jouw unieke ontwerp wordt uitgewerkt tot het tofste paar sokken!

Sokken 4YOU

Ook deze unieke sokken bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download prijslijst
Ook deze unieke sokken bestellen?

Geïnspireerd? En wens je toch een extra toevoeging? No problem! Ons team Custom Made staat voor je klaar voor nog meer maatwerk! Neem direct contact op en mail naar: cm@araco.nl

Neem contact op

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status