U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Handig

Sporthanddoeken4YOU

Of je nu een uitdagende workout gaat doen of op stap bent in de natuur - deze microvezel handdoek is een must om bij je te hebben. De handdoek is superabsorberend en tegelijkertijd licht en compact, dus hij is gemakkelijk mee te nemen voor elke gelegenheid. 

Eigen design 500 stuks 4-5 weken 14 weken

Sporthanddoeken4YOU

Het design van deze moderne microvezel handdoek ligt in jouw handen! Ontwerp het item volgens jouw wensen en maak een statement met je opdruk.

Stap 1

Bedrukking & kleur

De microvezel handdoek is gemaakt van 88% polyester en 12% Polyamide en heeft een grammage van 200gsm. Dit maakt de handdoek ideaal voor full colour all over print op de voorzijde en met een witte achterzijde. Liever blinddruk? Dat kan met een max formaat van 15x15 cm. 

Stap 2

Optioneel

Wanneer je de handdoek samen hebt gesteld, kan je nog kiezen voor een optioneel elastieken band met sublimatie opdruk. De perfecte manier om de handdoek cadeau te geven!

Optioneel
Ook deze unieke sporthanddoek bestellen?

Sporthanddoek 4YOU

Ook deze unieke sporthanddoek bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download prijslijst

Geïnspireerd? En wens je toch een extra toevoeging? No problem! Ons team Custom Made staat voor je klaar voor nog meer maatwerk! Neem direct contact op en mail naar: cm@araco.nl

Contact opnemen

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status