U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Oogverblindend

Zonnebrillen4YOU

Met deze moderne zonnebril ben jij klaar voor de zonnige dagen! Bepaal je eigen kleur bril en kies je opdruk om er een geheel uniek item van te maken.

Eigen ontwerp 1000 stuks 14 Weken 4 - 5 Weken

Zonnebrillen4YOU

Kies voor standaard één kleur opdruk op twee pootjes. De bril heeft donkere glazen maar je kan ook kiezen voor spiegelglazen voor een nog stoerdere uitstraling. Klaar om te shinen!

Materiaal

Stap 1

Materiaal

Blits ben je sowieso met deze moderne zonnebril of je nu kiest voor 100% polycarbonaat of RPET zonnebril! De RPET variant wordt zelfs verpakt in een verantwoord papieren zakje.

Stap 2

Kies je kleur bril, glazen en soort opdruk

Om jouw unieke zonnebril te creëren, hoef je maar een paar eenvoudige stappen te doorlopen. Allereerst kies je je eigen kleur bril. Vervolgens maak je de keuze tussen normale of spiegelglazen (beide UV400 glazen) en daarna de soort opdruk. Je kan kiezen voor één kleur of full colour op beide pootjes. De keuze is aan jou!

Kies je kleur bril, glazen en soort opdruk
Kleur glazen

Stap 3

Kleur glazen

Heb je gekozen voor die extra stoere look met spiegelglazen? Super gaaf! Dan heb je daarin weer de keuze uit zes verschillende kleuren: oranje, geel, zilver, groen, blauw of paars. Bij de keuze voor normale glazen is die kleur standaard zwart.

Zonnebrillen 4YOU

Ook deze unieke zonnebrillen bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download prijslijst
Ook deze unieke zonnebrillen bestellen?

Geïnspireerd? En wens je toch een extra toevoeging? No problem! Ons team Custom Made staat voor je klaar voor nog meer maatwerk! Neem direct contact op en mail naar: cm@araco.nl

Neem contact op

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status