U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Supporting

Fansjaals 4YOU

Moedig je favoriete sportclub of artiest aan met deze unieke fansjaals. Maak zelf een eigen design of vraag hulp aan onze studio. De dubbelzijdige sublimatiedruk zorgt voor een prachtig resultaat!

100 Stuks 8 Weken 5 Weken Per stuk verpakt in polybag (optie)

Fansjaals4YOU

De sjaal is gemaakt van polysatijn en bevat aan beide kanten fringes die in iedere gewenste kleur verkrijgbaar zijn.

Stap 1

Afmeting, materiaal en kleur fringes

Het maken van jouw unieke fansjaal is super eenvoudig! De afmeting en het materiaal is alvast voor jou gekozen. Het enige dat jij als eerste stap hoeft te doen, is het kiezen van je eigen kleur fringes! Laat de fringes matchen met je eigen ontwerp dat je in stap 2 kiest. 

Afmeting, materiaal en kleur fringes
Kies je eigen design

Stap 2

Kies je eigen design

Na het kiezen van je eigen kleur fringes, lever jij je eigen design aan. Maak het artwork zelf of vraag hulp van onze studio. Wij staan met liefde voor je klaar! Het design ook afgestreept van je to do list? Dan is het enkel nog wachten op de levering!

Fansjaals 4YOU

Ook deze unieke fansjaals bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus
Ook deze unieke fansjaals bestellen?

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status