U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Persoonlijk

Full Colour Handdoeken 4YOU

Deze digitaal gedrukte handdoeken sluiten perfect aan bij de 4YOU lijn. Naast het feit dat de handdoek in zijn geheel kan worden bedrukt met een eigen design, is ook personalisatie mogelijk. Geef je relatie een persoonlijk cadeau, waardoor je merk meer zal aanspreken dan ooit tevoren. Voor de finishing touch zijn de handdoeken optioneel te verpakken in een full colour geschenkdoos die tevens helemaal naar eigen wens te ontwerpen is.

100% katoen 200 Stuks 5 weken 10 weken

Handdoeken4YOU

Met een geheel gepersonaliseerde handdoek kan jij niets meer fout doen bij je werknemers!

Stap 1

Afmeting, grammage en opdruk

Kies uit vijf verschillende afmetingen handdoeken. Wanneer je dit helder hebt, is het tijd om je eigen ontwerp te maken. CreĆ«er je eigen design of laat onze studio helpen. Wij doen dat met liefde!

Afmeting, grammage en opdruk
Personalisatie

Stap 2

Personalisatie

Wil je de handdoek nog persoonlijker maken? Dat is mogelijk! Optioneel kan je de handdoeken personaliseren. Met de toevoeging van een eigen naam maak je het cadeau nog unieker.

Stap 3

Verpakking

Als laatste stap kies je de soort verpakking. Je kan kiezen uit drie opties. Standaard worden de handdoeken geleverd in een bulkverpakking, maar je kan ze ook per stuk in een polybag bestellen. Om het cadeau helemaal af te maken is een geschenkdoos de perfecte keuze. De doos wordt full colour bedrukt met een eigen design.

Verpakking
Ook deze unieke handdoek bestellen?

Full Colour Towels 4YOU

Ook deze unieke handdoek bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten. 

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status