U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Ultieme merkbeleving

Handdoeken 4YOU

Met de 4YOU handdoeken creëer je de ultieme blijvende merkbeleving. Door de verschillende bewerkingsmethodes is er altijd een manier om een merk echt te laten opvallen! Maak een keuze uit Jacquard, Sublimatie, Ton sur Ton boord inweving, Meerkleurige boord inweving en Reliëf inweving en creëer jouw unieke handdoek. Alle handdoeken worden verantwoord geproduceerd in Europa en zijn standaard per stuk verpakt in een polybag waardoor ze direct klaar zijn om weg te geven!

eigen ontwerp 200-3000 stuks 5-6 Weken Per stuk verpakt in polybag

Handdoeken4YOU

Laat jouw merk echt spreken op een van onze hoge kwaliteit handdoeken. Maak een keuze uit een van de 5 soorten!

Stap 1

Maak een keuze uit het soort handdoek

Maak een keuze uit Jacquard, Sublimatie, Ton sur Ton boord inweving, Meerkleurige boord inweving en Reliëf inweving. Hiermee creeer je de basis van jouw unieke handdoek!

Maak een keuze uit het soort handdoek
Kies formaat, grammage en kleur!

Stap 2

Kies formaat, grammage en kleur!

Heb je het soort handdoek gekozen? Mooi! Maak dan vervolgens de keuze uit de beschikbare afmetingen, grammages en het soort opdruk dat past bij de gekozen handdoek. Je hebt nu jouw unieke handdoek gecreeerd!

Towel4YOU

Ook deze unieke handdoek bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten. 

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus
Ook deze unieke handdoek bestellen?

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status