U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Handig

Tassen 4YOU

Ga altijd in stijl op pad met één van de vijf verschillende 4YOU tassen! Qua bedrukking kan je kiezen uit een zeefdruk van je bedrijfslogo of een allover full colour artwork. Met de keuze voor rPET materiaal denk je tijdens het shoppen ook meteen aan het milieu. Een win-win situatie!

Eigen ontwerp 500 stuks 6 Weken 12 weken Per stuk verpakt in polybag

Tassen4YOU!

Met deze handige tassen kom je geen handen meer tekort! Kies bijvoorbeeld voor een tas met een handig opbergzakje, die ook wordt bedrukt met een design naar keuze. De tassen nemen op die manier weinig ruimte in en zijn super eenvoudig mee te nemen!

Stap 1

Soort tas

Allereerst kies je voor een soort tas. Je hebt de keuze uit vier verschillende modellen, die allemaal zowel in polyester- als in rPET materiaal te verkrijgen zijn. De handtassen bevatten allemaal een opbergzakje. 

Soort tas
Opdruk

Stap 2

Opdruk

Heb je jouw soort tas uitgekozen? Top! Dan is het nu tijd om de soort opdruk te kiezen. Maak zelf een eigen ontwerp of vraag hulp aan onze studio. Kies je één kleur opdruk dan zorgen we voor een hoge kwaliteit zeefdruk, bij full colour wordt je tas bedrukt met een all over sublimatie. Jouw tas is straks niet meer te missen! 

Tassen 4YOU

Ook deze unieke tassen bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download prijslijst
Ook deze unieke tassen bestellen?

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status