U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Multifunctional

Tubes 4YOU

Deze multifunctionele tubes zijn ideale accessoires tijdens het sporten of andere buitenactiviteiten! Hij is op verschillende manieren te gebruiken.

500 stuks 12 weken 6 weken per stuk verpakt in polybag

Tubes4YOU

Deze tube kan niet alleen als sjaal dienen maar bijvoorbeeld ook als hoofdband. Wil je liever een duurzame variant? Kies dan de RPET tube.

Stap 1

Soort en bedrukking

De 4YOU tube is heel eenvoudig samen te stellen. Allereerst kies je de soort tube. Ga voor enkel een luchtige polyesterstof of kies voor de duurzame RPET variant. Vervolgens laat je een eigen design sublimeren op de stof. Maak het artwork zelf of laat onze studio je hierbij helpen! 

Soort en bedrukking
Ook deze unieke tubes bestellen?

Tubes 4YOU

Ook deze unieke tubes bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download prijslijst

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status