U maakt gebruik van een verouderde browser waardoor u onze website niet optimaal kunt ervaren. Klik hier om Firefox of Chrome te downloaden.

Multifunctional

Tubes 4YOU

Deze multifunctionele tubes zijn ideale accessoires tijdens het sporten of andere buitenactiviteiten! Hij is op verschillende manieren te gebruiken.

250 stuks 9 weken 5 weken per stuk verpakt in polybag

Tubes4YOU

Deze tube kan niet alleen als sjaal dienen maar bijvoorbeeld ook als hoofdband. Voor extra warmte is de tube ook te verkrijgen met een fleece rand.

Stap 1

Soort, opdrukking en verpakking

De 4YOU tube is heel eenvoudig samen te stellen. Allereerst kies je de soort tube. Ga voor enkel een luchtige polyesterstof of kies voor warmte met de extra fleecerand aan de binnenkant. Vervolgens laat je een eigen design sublimeren op de stof. Maak het artwork zelf of laat onze studio je hierbij helpen! Optioneel kan je nog kiezen voor een van twee soorten verpakkingen: een retailverpakking of een kartonnen sleeve. 

Soort, opdrukking en verpakking
Instructiekaartje en kleur fleece

Stap 2

Instructiekaartje en kleur fleece

Wanneer je hebt gekozen voor een kartonnen sleeve als verpakking, kan je nu ook kiezen uit een standaard- of een zelf ontworpen instructiekaartje op de achterkant. Daarnaast kan je kiezen uit maarliefst 15 verschillende kleuren fleece, in het geval je hebt gekozen voor een fleecerand. Er is dus altijd wel een kleur te vinden die mooi aansluit bij jouw design!

Tubes 4YOU

Ook deze unieke tubes bestellen?

Dat kan! Ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

4YOU. Impress. Inspire. Influence.

Download catalogus
Ook deze unieke tubes bestellen?

Meer 4YOU items?

Alles gemakkelijk online bestellen Meer dan 2.000 artikelen in onze shop Bekijk eenvoudig online uw order status